Kerstvakantie
Home » Aanbiedingen » Kerstvakantie

Kerstvakantie

De Kerstvakantie 2017 is helaas volgeboekt. Kerst 2018 kunt u boeken via onze zoek & boek of klik hier voor alle actuele aanbiedingen.

Beleef een heerlijke kerstvakantie in Gelderland op Vakantiepark De Berkenhorst! Geniet met de hele familie van de prachtige natuur op de Veluwe die in de winter voor prachtige taferelen zorgt. Wandel door de bossen of fiets langs de heide die bedekt zijn onder een deken van sneeuw. U zult het ultieme vakantiegevoel ervaren tijdens de kerstvakantie bij Vakantiepark De Berkenhorst!

Tijdens uw kerstvakantie op Vakantiepark De Berkenhorst kunt u ook de omgeving van Gelderland bezoeken en attracties en bezienswaardigheden bezoeken tijdens een leuk dagje uit in Gelderland! In de omgeving zijn ook vele kerstmarkten te bezoeken. Let er op dat tijdens de Kerstdagen zelf, de openingstijden kunnen afwijken.

De Berkenhorst is (tijdens Oud & Nieuw) een vuurwerkvrij park. Let op: wij kunnen niet garanderen dat er in de omgeving van het park geen vuurwerk wordt afgestoken.

Aankomstdatum: 

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,45 p.p.p.n. (€ 1,55 p.p.p.n in 2018), eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.