Vakantie Achterhoek

Vakantie in de Achterhoek: Vakantiepark de Berkenhorst

Vakantie Achterhoek - Zwembad

Als u denkt aan de Achterhoek denkt u waarschijnlijk aan een bosrijke omgeving, veel diversiteit qua landschapen en rust. De Achterhoek staat bekend om de prachtige natuur en de rust die het gebied u biedt als vakantieganger. Veel mensen die een vakantie Achterhoek boeken gaan voor de prachtige wandelingen en fietstochten. Ook actievere sporten worden hier veelal beoefend waaronder paardrijden, kanovaren en nordic walking. Een vakantie Achterhoek boekt u voordelig bij Vakantiepark de Berkenhorst in het prachtige plaatsje Kootwijk. Dicht bij steden als Apeldoorn en Amersfoort en in de buurt van Nationaal park de Hoge Veluwe. Op vakantiepark de Berkenhorst hoeft u zich tijdens uw vakantie niet te vervelen!

Het complete plaatje

Vakantie Achterhoek - Sauna

Boekt u een vakantie Achterhoek op de Berkenhorst dan kunt u zeker zijn van een fantastische vakantie. De accommodaties, de faciliteiten en de omgeving maken het hele plaatje compleet. U kunt op ons park kiezen uit diverse accommodaties geschikt voor 2 tot 10 personen. Ook de luxe van de de accommodatie kunt u zelf bepalen. Uiteraard zijn alle accommodaties voorzien van alle comfort maar wilt u net wat extra? Dan boekt u gewoon de wat luxere variant van de bungalow! Een vakantie op ons vakantiepark Achterhoek zorgt voor alle rust die u nodig heeft tijdens deze paar dagen vrij. Het park is geheel autovrij, waardoor u optimaal kunt genieten van de rust!

Naast een ruime keuze aan accommodaties is ook het faciliteitenaanbod niet mis. Zo kunt u heerlijk ontspannen in de sauna, terwijl de kinderen zich vermaken in ons subtropische zwemparadijs! Toegang is geheel gratis! Als u een vakantie Achterhoek boekt op vakantiepark de Berkenhorst kunt u ook van de volgende zaken profiteren:

  • Een restaurant waar u heerlijk kunt dineren
  • Diverse sport- en spel mogelijkheden, waaronder een tennisbaan
  • Een supermarkt voor alle kleine boodschappen
  • WiFi op het hele park

Foto's - Vakantie Achterhoek

Vakantie Achterhoek
Vakantie Achterhoek Omgeving
Genieten vakantie Achterhoek
Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline