Home » Aanbiedingen » All-in nazomer

All-in nazomer

Helaas... De All-in Nazomer 2017 is helaas niet meer te boeken. Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen.

Ook in de nazomer is het prima vertoeven op Vakantiepark de Berkenhorst! Geniet van rust, ruimte van de prachtige natuur op de Veluwe. Maak een heerlijke wandeling door het Kootwijkerzand of ga er op uit op de fiets.
U boekt nu een all-in nazomer verblijf voor € 249,- !

De prijzen zijn per accommodatie per weekend of per midweek en zijn inclusief alle verplicht bijkomende kosten (reserveringskosten, eindschoonmaak, parklasten en bedlinnen). Daarnaast heeft u uw hele verblijf gratis toegang tot ons subtropische zwembad, gratis WiFi in de accommodatie en kunt u eindeloos genieten van de mooie Veluwe

U verblijft in onze accommodatie type Zandzegge (4B), geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow is gelijkvloers. Eén slaapkamer beschikt over twee éénpersoonsbedden, de andere slaapkamer beschikt over een stapelbed. Er zijn een magnetron en dvd-speler aanwezig.

Liever een ander type accommodatie? Bekijk dan onze gewone nazomer aanbieding.

Aankomstdatum: 
WeekendMidweekWeek
---

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.