Home » Aanbiedingen » All-in wintervoordeel

All-in wintervoordeel

De All-in winteraanbieding 2016 is helaas niet meer beschikbaar. Voor alle actuele aanbiedingen: klik hier.

Genieten van de ruimte, de rust, en de prachtige natuur van de Veluwe kan ook tijdens de winter! Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling door het bos, of ga op een historische ontdekkingsreis en bezoek een van de vele kastelen in de omgeving, om uzelf daarna in uw eigen accommodatie op te warmen met een heerlijke warme chocolademelk. Ook de kinderen kunnen zich tijdens de winter prima vermaken op de Berkenhorst, zoals een middagje ravotten in de speeltuin of lekker spetteren in subtropisch zwembad. Kortom: de winter is puur genieten op vakantiepark de Berkenhorst!

U boekt nu een all-in wintervoordeel verblijf voor maar € 175-,! De prijzen zijn per weekend of per midweek en zijn inclusief reserveringskosten, eindschoonmaak, bedlinnen en parklasten.
U zult verblijven in bungalow type Zandzegge (4B), geschikt voor maximaal 4 personen. Daarnaast heeft u uw gehele verblijf gratis toegang tot het subtropisch zwembad!

Aankomstdatum: 
WeekendMidweekWeek
Geen data beschikbaarGeen data beschikbaarGeen data beschikbaar

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.