Home » Aanbiedingen » Hemelvaart

Hemelvaart

Kom met Hemelvaart genieten op Vakantiepark De Berkenhorst! Boek een vakantie in het hemelvaart weekend en geniet nu van mooie kortingen.

Wilt u er even tussen uit, even de dagelijkse beslommeringen achter u laten en genieten van een welverdiende vakantie? Dat kan uitstekend op De Berkenhorst. Geniet rondom Hemelvaartsdag op dit mooie vakantiepark bij Kootwijk en kom volledig tot rust. Genieten samen met uw partner of uw familie van het lekkere weer en de frisse de buitenlucht. Maak een keuze uit één van de mooie accommodaties en geniet van de prachtige natuur en de mooie omgeving. Genieten in de mooie bossen van de Veluwe, lange wandelingen maken over het Kootwijkerzand en op de fiets dit mooie gedeelte van Gelderland ontdekken.

Voor elk gezelschap is er wel een geschikte Hemelvaart aanbieding te vinden op De Berkenhorst. Kom en geniet van uw hemelvaartvakantie!

Aankomstdatum: 
Aankomst op 20 mei

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.