Home » Aanbiedingen » Lente

Lente

Lekker weg in maart en april! Beleef de lente midden in de bloeiende natuur van de Veluwe in de provincie Gelderland en profiteer van onze lentespecial!

Verken de prachtige omgeving van de Veluwe en fiets door de uitgestrekte bossen of wandel door de paarse heide en zandverstuivingen. Bekijk de indrukwekkende flora en fauna op de Veluwe en wordt één met de natuur. De lente is de ideale periode om de natuur op de Veluwe te verkennen!

Niet alleen kunt u genieten van een prachtige natuur maar u kunt ook leuke bezienswaardigheden en attracties in de omgeving bezoeken zoals Burger's Zoo en attractiepark Walibi Holland. Met uw comfortabele bungalow op Vakantiepark De Berkenhorst als uitvalsbasis kunt u genieten van een heerlijke vakantie tijdens de lente in Gelderland!

Prijzen & Beschikbaarheid

Scroll naar beneden en bekijk direct de beschikbaarheid. Door te klikken op de button "prijs info" ziet u direct alle beschikbare aankomstdata, het aantal nachten en de prijs.

Aankomstdatum: 
Aankomsten vanaf 1 maart

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 9,50 p.p, parklasten/lokale heffingen à € 2,70 p.p.p.n, eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.