Meivakantie op de Veluwe
Home » Aanbiedingen » Meivakantie

Meivakantie

De meivakantie is altijd een goede periode om samen een heerlijke tijd te beleven op vakantiepark De Berkenhorst en het ultieme vakantiegevoel te krijgen! Rennen in het bos of samen een duik nemen in het subtropisch zwemparadijs. Het is allemaal mogelijk bij vakantiepark de Berkenhorst!

Wilt u er lekker even tussenuit en optimaal genieten van de meivakantie? Dat kan uitstekend in één van de vele accommodaties op vakantiepark De Berkenhorst. Dit mooie bungalowpark voor uw meivakantie Gelderland biedt voor elk gezelschap een geschikte accommodatie. Het park beschikt over veel faciliteiten, in de omgeving kunt u allerlei uitstapjes maken en het park bevindt zich midden in de prachtige natuur van de Veluwe. Het park grenst aan het Kootwijkerzand en vanaf het park kunt u dan ook prima de natuur in trekken voor mooie wandelingen of heerlijke fietstochten. De Berkenhorst is de ideale vakantiebestemming tijdens de meivakantie. Even er lekker tussenuit, maar toch lekker dichtbij huis. Hier vindt u de voordeligste aanbiedingen tijdens de meivakantie op bungalowpark De Berkenhorst.

Aankomstdatum: 
Aankomsten vanaf 17 april

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.