Home » Aanbiedingen » Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Langzaam komt de winter ten einde en ontwaakt het voorjaar weer uit haar winterslaap. Geniet van prachtige, frisse dagen met een stralend voorjaarszonnetje. In de bossen rondom De Berkenhorst hoort u de vogels fluiten. Het voorjaar komt eraan! Een heerlijke tijd die u kunt doorbrengen op Vakantiepark De Berkenhorst.

Op De Berkenhorst kunt u gedurende het voorjaar genieten van de Veluwe die langzaam weer uit haar winterslaap komt. Maak prachtige wandelen en en fietstochten. Elke dag zult u zien dat het landschap weer wat veranderd is!

Een verblijf in één van de comfortabele bungalows van De Berkenhorst zorgt voor het ultieme vakantiegevoel tijdens de voorjaarsvakantie. Ook aan voorzieningen ontbreekt het niets op De Berkenhorst. Een heerlijk zwemparadijs, ontspannen in de sauna en gezellig dineren in het restaurant zijn slechts een greep van de vele mogelijkheden.

Graag zien we u binnenkort bij De Berkenhorst!
Scroll naar beneden en bekijk direct de beschikbaarheid van onze accommodaties. Door te klikken op de button "prijs info" ziet u direct alle beschikbare aankomstdata, het aantal nachten en de prijs

Aankomstdatum: 
Aankomsten vanaf 14 februari

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.