Home » Aanbiedingen » Vroegboekactie

Vroegboekactie

De vroegboekactie 2018 is helaas niet meer te boeken. Klik hier voor al onze actuele aanbiedingen.

Verwen uzelf met een vakantie bij De Berkenhorst waar u heerlijk kunt bijkomen en kunt genieten van rust, ruimte & gezelligheid! Verken de omgeving van Gelderland en sta verteld van de rijke en veelzijdige natuur op de Veluwe. Geniet van de faciliteiten op de Berkenhorst zoals het tropisch zwembad en kom heerlijk tot rust in het Turks stoombad terwijl de kinderen van de spectaculaire glijbaan afgaan!

Geniet van een onbezorgde vakantie in 2018, want de aanbieding geldt ook voor aankomsten in de zomer of zelfs het najaar!

Het boeken van een vakantie met vroegboekkorting is heel eenvoudig. Via de zoek & boek zoekt u de accommodatie waar u wilt verblijven en kiest u de gewenste aankomstdatum. De vroegboekkorting is automatisch verrekend, dus u ziet direct wat uw vakantie gaat kosten!

Type Bonte Specht Luxe 10 FL doet helaas niet mee aan de vroegboekactie.

Aankomstdatum: 
Diverse data in 2018

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.