Vakantiefoto
Home » Aanbiedingen » Zomervakantie

Zomervakantie

Helaas, de zomervakantie van 2018 zit er op. De zomervakantie van 2019 heeft nog geen aanbieding. Vooruit boeken kan altijd via de Zoek & Boek. Bekijk alle huidige aanbiedingen in het overzicht.

Blijf deze zomer in eigen land en geniet van een vakantie midden op de Veluwe! Dit prachtige natuurgebied biedt voor ieder wat wils en biedt u de rust en ruimte die u verlangt tijdens een vakantie, maar ook is er voldoende vermaak te vinden. Midden in dit prachtig stukje Nederland ligt Vakantiepark De Berkenhorst. Dit vakantiepark, met 121 comfortabele bungalows, ligt aan het Kootwijkerzand en niet ver van allerlei leuke attracties. Trek er samen op uit naar musea, attractiepark en gezellige dorpen en steden.

Profiteer nu van onze zomervakantie aanbieding en boek voordelig een verblijf in de maanden juli of augustus!

Aankomstdatum: 

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.