Home » Aanbiedingen » Zomervakantie augustus

Zomervakantie augustus

Deze aanbieding is niet meer beschikbaar, zie bij 'huidige aanbiedingen' het huidige aanbod van Vakantiepark de Berkenhorst!

Heeft u ook al zo'n zin in de zomer? Zin om lekker op zomervakantie in Nederland te gaan? Trakteer u en uw gezin op een heerlijke en goedkope zomervakantie in Nederland. Kom genieten op de Veluwe op vakantiepark De Berkenhorst tijdens de zomervakantie in Nederland. Het park is autovrij en biedt u 121 bungalows in een bosrijke omgeving. Op het park is van alles te doen tijdens de zomervakantie in Nederland, maar ook buiten het park vindt u genoeg vermaak, kunt u de natuur in trekken en kan de cultuurliefhebber zijn hart ophalen.

Er op uit in Gelderland

Gedurende de zomervakantie 2016 in Nederland worden er allerlei activiteiten georganiseerd in Gelderland. Dat maakt het erg leuk om de provincie in te trekken: lekker er op uit in Gelderland. Naast pretparken, dierenparken, musea en theaters biedt Gelderland bijvoorbeeld ook de wereldberoemde Nijmeegse Vierdaagse en de bijbehorende vierdaagse feesten. Genoeg mogelijkheden om er op uit te gaan in Gelderland tijdens de zomervakantie in Nederland.

Heerlijk op zomervakantie in Nederland? Boek dan nu deze aanbieding!

Aankomstdatum: 
WeekendMidweekWeek
Geen data beschikbaarGeen data beschikbaarGeen data beschikbaar

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.