Vakantiefoto
Home » Aanbiedingen » Zomervakantie juli

Zomervakantie juli

Helaas... De aanbieding Zomervakantie in juli 2016 is niet meer te boeken. Kijk hier voor alle actuele aanbiedingen.

Heeft u ook al zo'n zin in de zomer? Zin om lekker op zomervakantie in Nederland te gaan? Trakteer u en uw gezin op een heerlijke en goedkope zomervakantie in Nederland. Kom genieten op de Veluwe in vakantiepark De Berkenhorst tijdens de zomervakantie in Nederland. Het park is autovrij en biedt u diverse typen bungalows in een bosrijke omgeving. Op het park is van alles te doen tijdens de zomervakantie in Nederland, maar ook buiten het park vindt u genoeg vermaak, kunt u de natuur in trekken en kan de cultuurliefhebber zijn hart ophalen.

Er op uit in Gelderland

Gedurende de zomervakantie 2016 in Nederland worden er allerlei activiteiten georganiseerd in Gelderland. Dat maakt het erg leuk om de provincie in te trekken: lekker er op uit in Gelderland. Naast pretparken, dierenparken, musea en theaters biedt Gelderland bijvoorbeeld ook de wereldberoemde Nijmeegse Vierdaagse en de bijbehorende vierdaagse feesten. Genoeg mogelijkheden om er op uit te gaan in Gelderland tijdens de zomervakantie in Nederland.

Heerlijk op zomervakantie in Nederland? Boek dan nu deze aanbieding! Voor alle aankomsten in augustus, klik hier.

Aankomstdatum: 
WeekendMidweekWeek
---

*Bovenstaande prijzen zijn de huurprijzen inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Exclusief bijkomende kosten: verplicht bedlinnen à € 7,50 p.p., parklasten/lokale heffingen à € 1,55 p.p.p.n., eventuele voorkeurstoeslag en waarborgsom. Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.