Home » Bungalowpark aanbiedingen

Bungalowpark aanbiedingen

De allermooiste bungalowpark aanbiedingen voor een heerlijke vakanti e op de Veluwe vindt u bij De Berkenhorst. Dit gezellige, kleinschalige bungalowpark in Gelderland biedt u veel comfort, goede faciliteiten en genoeg mogelijkheden voor een leuk dagje uit in de nabije omgeving. Het park heeft het hele jaar door diverse bungalow aanbiedingen tegen scherpe prijzen. Deze aanbiedingen bieden u een ruime keus aan bungalows in alle soorten en maten: van knusse tweepersoons bungalow tot vrijstaande familie accommodatie.

Heeft u uw keuze al gemaakt? Zoek en boek dan snel uw heerlijke vakantie op De Berkenhorst en bekijk de actuele aanbiedingen. U wilt liever direct boeken: ga dan meteen door naar de boekingspagina!

Het bungalowpark

Dit gezellige bungalowpark is gelegen bij Kootwijk op de Veluwe en is dan ook de ideale locatie om Gelderland en omgeving te verkennen. Het park is bosrijk en grenst aan het Kootwijkerzand, een grote zandverstuiving waar u heerlijk kunt wandelen. Gezellige grote steden als Apeldoorn en Arnhem zijn een bezoek meer dan waard. Zo kunt u er heerlijk shoppen, maar ook heerlijk vertoeven op het terras of een hapje eten in één van de vele gezellige restaurantjes. En een weekendje of midweek weg in de buurt van deze steden hoeft niet duur te zijn dankzij de voordelige bungalowpark aanbiedingen. De Berkenhorst beschikt daarnaast over diverse faciliteiten zoals een restaurant en een mini supermarkt. Wilt u de schitterende omgeving per fiets verkennen? Die kunt u eenvoudig op het park huren. Vakantiepark De Berkenhorst is een zeer compleet bungalowpark met spetterende aanbiedingen!