Vakantiepark De Berkenhorst
Home » Nederland » Achterhoek » Bungalow Achterhoek

Bungalow Achterhoek

Op vakantie in de Achterhoek

Vakantiepark Achterhoek Wilt u de prachtige streek de achterhoek ontdekken? Dat kan! Op Vakantiepark De Berkenhorst vindt u diverse typen bungalows Achterhoek waarin u kunt verblijven. De Achterhoek is een streek in het oosten van Nederland en grenst aan Duitsland. Een bezoekje over de grens is dan ook zeker aan te raden! De Achterhoek staat verder bekend om haar vriendelijke inwoners, prachtige natuur en rustige omgeving.

Bossen, kastelen, landgoederen, lieflijke dorpjes en smalle riviertjes, het is er allemaal. De bewoners zijn niet voor niets trots op de omgeving en willen dit ook graag laten zien. De Achterhoek is van alle markten thuis, zo kunt u er bijvoorbeeld heerlijk fietsen. Na een dagje fietsen, shoppen of wandelen wilt u lekker kunnen relaxen; dit kan op Vakantiepark De Berkenhorst! Gelegen aan de rand van de Achterhoek biedt dit vakantiepark u de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie vanuit uw bungalow Achterhoek!

Vakantiebungalow Achterhoek

Een Achterhoek bungalow op De Berkenhorst is van alle gemakken voorzien zodat u comfortabel en luxe op vakantie kunt. Het autovrije Vakantiepark De Berkenhorst ligt tussen de bossen waardoor u niet eens het park af hoeft om te genieten van de prachtige natuur die de Achterhoek biedt. Het park biedt een bungalow Achterhoek voor verschillende gezelschappen in verschillende types:

  • Kindvriendelijke bungalows
  • Comfort bungalows
  • Luxe bungalows