Vakantiefoto
Home » Nederland » Achterhoek » Groepsaccommodatie Achterhoek

Groepsaccommodatie Achterhoek

Groepsaccommodaties Achterhoek: Vakantiepark de Berkenhorst

De Achterhoek, een prachtige natuurrijke omgeving, waar rust en ruimte regeren. Hier komt u echt tot rust tijdens uw welverdendiende vakantie. Een divers landschap, prachtige bezienswaardigheden en diverse attracties, er is voor ieder wat wils. De Achterhoek is daarom een zeer geschikte vakantiebestemming voor groepen. Een groepsaccommodatie Achterhoek boekt u natuurlijk op Vakantiepark De Berkenhorst! Op dit geheel autovrije park kunt u genieten van een fantastische vakantie!

Vakantiepark De Berkenhorst is een centraal gelegen park in Kootwijk, tussen grote steden als Apeldoorn en Amersfoort in. Het park heeft een divers aanbod qua accommodaties, waaronder groepsverblijven. Dit type verblijf is geschikt voor 10 personen. De groepsaccommodatie Achterhoek beschikt daarnaast over diverse luxe voorzieningen waaronder een vaatwasser, wasmachine- en droger, een ligbad en een heuse sauna! Boek onze groepsaccommodatie voor een vakantie met vrienden, familie of uw collega's! Gegarandeerd zult u een fantastische tijd beleven bij ons op het park.

Diverse mogelijkheden op het park

Buiten dat onze groepsaccommodatie Achterhoek beschikt over diverse luxe voorzieningen biedt ook het park een uitgebreid faciliteitenpakket. Het park heeft onder andere een supermarkt met dagelijks verse broodjes, een restaurant waar ze de heerlijkste gerechten voor u klaarmaken en er is gratsi wifi beschikbaar op het hele park! Wilt u wat ondernemen met uw familie, collega's of vrienden? Maak dan gebruik van onze sport- en spel mogelijkheden:

  • Midgetgolf
  • Tafeltennis
  • Fiets- en skelterverhuur