Buiten zitten op het terras
Home » Nederland » Achterhoek » Vakantiepark Achterhoek

Vakantiepark Achterhoek

Op vakantie in...

De Achterhoek, een streek in het meest oosten van Nederland in de provincie Gelderland. De streek loopt van de de IJssel in het westen, naar de Oude IJssel in het zuidwesten, naar de Duitse grens in het zuiden en oosten en naar de Overijsselse streken Salland en Twente in het noorden. In de volksmond wordt het gebied ook wel "De Graafschap" genoemd, naar de oude Graafschap Zutphen. Intussen beslaat de Achterhoek een veel groter gebied. De Achterhoek staat bekend om de rust en ruimte die veel toeristen hier komen zoeken. Ook op Vakantiepark de Berkenhorst kunt u hier heelijk van genieten. Dit vakantiepark Achterhoek ligt midden in de prachtige natuur waar u optimaal kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Het complete plaatje

Op ons vakantiepark Achterhoek kunt u naast genieten van de rust ook genieten van de comfort en ruimte onze accommodaties bieden. Al onze accommodaties zijn uiteraard voorzien van allerlei gemakken die uw vakantie compleet maken. Naast standaard bungalows bieden wij ook bungalows die extra comfort bieden, kindvriendelijk zijn of voorzien zijn van luxe voorzieningen zoals bijvoorbeeld en eigen sauna! Op bungalowpark Achterhoek is er voor ieder wat wils!

Ook als u met een groter gezelschap ons vakantiepark Achterhoek komt bezoeken is dat geen probleem. Gezellig met de familie of een groep vrienden een weekend er op uit. Speciaal voor deze gezelschappen hebben wij een vakantiewoning Achterhoek voorzien van onder andere:

  • een sauna
  • een luxe keuken met oven, vaatwasser en combi-magnetron
  • een heerlijke tuin met een terras