Bungalows 8
Home » Nederland » Apeldoorn » Bungalowpark Apeldoorn

Bungalowpark Apeldoorn

Bungalowpark Apeldoorn: Kom naar de Berkenhorst

Wilt u verblijven op een heerlijk bungalowpark Apeldoorn? Boek uw bungalow Apeldoorn bij de Berkenhorst. Het park ligt op een kwartier van Apeldoorn en ligt midden op de Veluwe. U verblijft in een luxe bungalow die van alle gemakken voorzien is en omgeven wordt door prachtige natuur. De accommodaties op de Berkenhorst zijn standaard voorzien van een compleet ingerichte keuken, badkamer, televisie en een heerlijk buitenterras. Sommige bungalows Apeldoorn bij de Berkenhorst zijn zelfs voorzien van privésauna of ligbad. Op het park is een groot aanbod aan faciliteiten beschikbaar om uw verblijf nog completer te maken, o.a.:

  • Minigolf en bowlingbanen
  • Gratis wifi op het hele park
  • Restaurant en snackbar

Het ontbreekt u dus aan niks tijdens uw verblijf in een luxe bungalow. Apeldoorn en omgeving biedt daarnaast genoeg mooie natuur en leuke dagjes uit. Genieten op een heerlijk bungalowpark Apeldoorn doet u bij de Berkenhorst!

Vakantie in Apeldoorn

Tijdens uw verblijf op het bungalowpark Apeldoorn wilt u natuurlijk leuke dagjes uit beleven. In Apeldoorn alleen al is genoeg te beleven voor bijvoorbeeld natuur-, cultuur en sportliefhebbers. Natuurliefhebbers gaan natuurlijk naar Paleispark het Loo, Park Berg en Bos of Wildpark het Aardhuis. Cultuurliefhebbers kunnen helemaal opgaan in het Cultuur Onder Dak Apeldoorn. In dit grote complex vindt u een grote verscheidenheid aan informatie, tentoonstellingen en een museum. Sportliefhebbers kunnen klauteren in het Klimbos, zwemmen in het Boschbad of een potje glowgolf spelen. En vergeet vooral niet de Apenheul, de Julianatoren en de Kids Playground.

Omgeving Apeldoorn

Ook in de omgeving van ons vakantiepark Apeldoorn is genoeg te doen. Op de Veluwe komt u helemaal tot rust tijdens prachtige wandel- en fietstochten door de schitterende natuur. Hierbij ontkomt u niet aan bezoek aan het wereldberoemde Kröller-Müller Museum. Hier vindt u een unieke combinatie van natuur, architectuur en kunst. Verder kunt u nog naar het Dolfinarium, het Ouwehands Dierenpark of Walibi Holland. Om uiteindelijk weer heerlijk te relaxen in uw bungalow Apeldoorn. Het leukste bungalowpark Apeldoorn vindt u in Kootwijk, bij de Berkenhorst. Boek nu uw vakantiehuis Apeldoorn en geniet van een heerlijk verblijf.

Apenheul

Voor het hele gezin een bijzonder ervaring om gewoon tussen de apen te lopen. In Apenheul bevinden zich ongeveer 300 apen waarvan minimaal 100 apen vrij los lopen!

Ontdek de omgeving

In de omgeving van ons park is van alles te ondernemen. Klik op onderstaande knop en ontdek ons overzicht met allerlei activiteiten in de nabije omgeving!

Bekijk alle activiteiten

ActiefUitjeCultuurNatuur