Fietsverhuur
Home » Nederland » Vakantie op de Veluwe » Op de fiets de Veluwe verkennen

Op de fiets de Veluwe verkennen

Wat is er lekkerder dan een lange fietstocht maken door de natuur? Fietsen op de Veluwe is puur genieten en heerlijk ontspannen. Geniet van de veelzijdige natuur, u ruikt de heerlijke geur van het bos en krijgt energie van de mooie omgeving. Al fietsend op de Veluwe kunt u onder andere wilde zwijnen, herten, eekhoorns en tal van vogels tegen komen. U kunt zelf bepalen of u een korte fietstocht maakt of juist veel van de Veluwe wilt zien en veel kilometers gaat fietsen. Fietsen op de Veluwe is voor iedereen een leuke bezigheid. Het afwisselende landschap met mooie heidevelden, grasvlakten, loofbomen, naaldbossen en stuifzandgebieden zal u steeds weer verrassen met haar schoonheid.

Fietsen in Gelderland

De Veluwe is vrijwel de bekendste regio van Nederland vanwege haar prachtige natuur. Maar niet alleen op de Veluwe kunt u heerlijk genieten op de fiets. Fietsen in Gelderland kan op veel meer plaatsen. Door heel de provincie lopen diverse knooppuntenroutes die u met de fiets kunt volgen. U kunt zelf bepalen waar u heen wilt en verscheidene routes met elkaar combineren indien u langs bepaalde dorpjes of bezienswaardigheden wilt fietsen. Fietsen in Gelderland is speciaal en voor iedereen weg gelegd. Lekker genieten van de natuur en de rust of juist op de fiets door de verschillende gezellige steden en dorpen fietsen. Het is de ideale provincie om lekker te fietsen: Gelderland.

Fietsvakantie in Gelderland

Fietst u heel erg graag en bent u op zoek naar een leuke omgeving om uw vakantie door te brengen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Een fietsvakantie in Gelderland is dan de uitkomst. U boekt een bungalow op Vakantiepark De Berkenhorst zeer voordelig en snel. Het park biedt de nodige faciliteiten en is daardoor een prima uitvalsbasis tijdens uw fietsvakantie. Op het park kunt u eventueel fietsen huren en bij de receptie kunt u zelfs informeren naar de mogelijkheid om elektrische fietsen te huren. Tijdens uw fietsvakantie in Gelderland kunt u lekker bijkomen. Ook vindt u in Gelderland kilometers aan mooie fietspaden en prachtige paden door de natuurrijke omgeving.

Reserveer nu uw bungalow en vier heerlijk vakantie op de Veluwe!
Voor meer informatie over de Veluwe, activiteiten, evenementen, fietsen of wandelen op de Veluwe, kunt u kijken op de website van het lokale VVV-kantoor.