Home » Nederland » Vakantie op de Veluwe » Wandelen op de Veluwe

Wandelen op de Veluwe

spelend kind op vakantiepark De BerkenhorstWandelen op de Veluwe werkt lekker ontspannend en geeft u rust. De Veluwe is erg bekend en staat garant voor prachtige natuur en uitstekende mogelijkheden voor heerlijke wandelingen. Een zeer aantrekkelijk wandelgebied met goede wandelpaden die u leiden door dit mooie natuurgebied. Er zijn tientallen bijzondere wandelroutes en uitgezette wandeltochten beschikbaar om dit unieke gebied in Nederland te verkennen. Wandelen op de Veluwe kunt u dus helemaal aanpassen naar uw eigen wensen. Genieten van de natuur, cultuur, historie, architectuur of maak een wandeling met op uw route diverse eet- en drinkgelegenheden. Wandelen op de Veluwe is niet zo maar een gewone wandeling.

Wandelen op de Veluwe is zeker de moeite waard. De Veluwe is een prachtig natuurgebied om wandelend te verkennen. Geniet van de grote diversiteit aan flora en fauna die u ziet. Kies voor een georganiseerde wandeltocht met de boswachter waarbij u op zoek gaat naar sporen van wilde dieren of trek u wandelschoenen aan en ontdek zelf hoe mooi de Veluwe is. Een vakantiehuis Veluwe op De Berkenhorst is dan prima om na een lange dag lekker uit te rusten.

Wandelroutes Veluwe

De Veluwe is bij uitstek de plek om te wandelen. Routes zijn er in allerlei lengtes en starten op zeer veel verschillende punten. U kunt kiezen voor georganiseerde wandelroutes op de Veluwe of zelf een wandelroute uitzoeken en er zelf op uit trekken. Direct vanaf het park loopt u al de natuur in. De diverse wandelroutes tonen u alle facetten van de Veluwe. Zandverstuivingen, geritsel van de bladeren, loofbossen en natuurlijk de naaldbomen. Tijdens het volgen van een wandelroute op de Veluwe kunt u onbekommerd wandelen en genieten van al het groen en de prachtige diersoorten die het gebied herbergt.

Boek alvast uw verblijf op De Berkenhorst en verzeker uzelf van een een heerlijke vakantie. Voor meer informatie over de Veluwe, activiteiten, evenementen, wandelen of fietsen op de Veluwe, kunt u kijken op de website van de VVV.