Home » Omgeving » Activiteiten » Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark

Regio: 
Utrecht
Plaats: 
Rhenen

Ouwehands Dierenpark Rhenen… Vol dierbare ontmoetingen
Uniek in Nederland! Bewonder dit voorjaar de reuzenpanda’s in Ouwehands Dierenpark. Leer alles over deze bijzondere beren én de andere Aziatische dieren in Pandasia.

Sta ook neus aan neus met de ijsberen en bespied de beren vanuit de nieuwe observatiepost in Expeditie Berenbos. Bewonder de unieke nevelpanters, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

Expeditie Berenbos
Ga in Expeditie Berenbos door het spannende doolhof, ontdek in het pittoreske dorp Karpatica alles over de beer en vervolg de expeditie. In Het Berenbos genieten bruine beren, die vroeger mishandeld zijn, van een onbezorgd leven.

Gorilla Adventure
Slinger door de reusachtige kloof, daal af in de oude mijnschacht diep onder de grond en beleef een spannend avontuur tussen de gorilla’s. Durf jij het aan?

RavotAapia
Hang de beest uit in Europa’s grootste overdekte speeljungle RavotAapia en ontdek spelenderwijs alles over de jungle en haar bewoners! Klauter als een doodshoofdaap langs touwen en door loopbruggen, bewonder de wiegende nesten van de wevervogels en ontmoet de vliegende honden in de griezelspelonk. Ga op ontdekkingsreis in RavotAapia!