Woonkamer
Home » Nederland » Gelderland » Vakantiehuis Gelderland

Vakantiehuis Gelderland

Vakantiehuis Gelderland

Bent u toe aan een heerlijke vakantie in eigen land? Even alle zorgen vergeten en het ultieme vakantiegevoel beleven midden in de natuur, op de Veluwe? Kies dan voor een vakantiehuis Gelderland op Vakantiepark De Berkenhorst in Kootwijk! Dit prachtig gelegen vakantiepark in Gelderland is autovrij en beschikt over een breed aanbod van luxe vakantiehuizen in Gelderland.

Vakantiehuizen Gelderland midden in de natuur!

Word wakker in uw comfortabele vakantiehuis Gelderland met het geluid van fluitende vogeltjes en de geur van de frisse ochtendlucht. Stap uw vakantiehuis uit en u ziet de eekhoorntjes rondrennen. U vergeet meteen al uw dagelijkse zorgen waardoor u optimaal kunt genieten van een heerlijke vakantie in Gelderland.
De vakantiehuizen op Vakantiepark De Berkenhorst zijn van alle gemakken voorzien en zullen u de rust en ruimte bieden die u nodig hebt om te kunnen genieten van een zorgeloze vakantie. Zo beschikt vakantiehuis in Gelderland op De Berkenhorst over een terras met tuinmeubilair waar u met een kop koffie de dag kunt beginnen.

U kunt ook kiezen voor één van onze luxe vakantiehuizen die beschikken over een ligbad en een privésauna! Gaat u een vakantiehuis huren in Gelderland op de Berkenhorst zult u zeker niets te kort komen!