Faciliteiten van Vakantiepark De Berkenhorst
Home » Last minute bungalow

Last minute bungalow

Een last minute bungalow boeken is nu wel erg eenvoudig en voordelig! Vakantiepark De Berkenhorst is populair onder een zeer brede doelgroep. Gezinnen met jonge kinderen beleven in Kootwijk een heerlijke vakantie, de kinderen kunnen heerlijk spelen en ouders genieten van de rust en de ruimte. U houdt ongetwijfeld onvergetelijke vakantieherinneringen over aan dit leuke park.

Senioren weten het park ook prima te vinden en trekken er te voet op uit of maken lange fietstochten in de prachtige natuur. Maar u kunt natuurlijk ook samen met uw partner een romantisch weekend beleven op De Berkenhorst. Voor ieder wat wils en u heeft ruime keuze uit verschillende accommodatietypen dus voor ieder gezelschap is er een geschikt vakantieverblijf. Een last minute bungalow boeken? Bekijk onze bungalow last minutes!

Veelzijdig vakantiepark

Een last minute bungalow Gelderland op vakantiepark de Berkenhorst biedt u alle comfort en gemakken die u verlangd als u op vakantie bent. Op het park zelf zijn ook allerlei activiteiten te ondernemen. Zo zijn er voor de kinderen diverse speeltoestellen, is er restaurant waar u heerlijk kunt lunchen en/of dineren en er is een subtropisch zwemparadijs met sauna’s! Als u een last minute bungalow boekt op ons park heeft u gratis toegang tot dit paradijs! De openingstijden vindt u hier.

Houdt u van fietsen maar bent u niet in de gelegenheid om uw eigen fietsen mee te nemen? Op Vakantiepark de Berkenhorst heeft u de mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren tegen een kleine vergoeding. Bekijk ons aanbod last minute bungalows en kom genieten in Gelderland van een heerlijke vakantie!