Verken de Veluwe!
Home » Last minute bungalow

Last minute bungalow

Een last minute bungalow boeken wordt nu wel erg eenvoudig én voordelig! Vakantiepark De Berkenhorst is populair onder een zeer brede doelgroep. Gezinnen met jonge kinderen beleven in Kootwijk een heerlijke vakantie, de kinderen kunnen heerlijk spelen en ouders genieten van de rust en de ruimte. U houdt ongetwijfeld onvergetelijke vakantieherinneringen over aan dit leuke park.

Senioren weten het park ook prima te vinden en trekken er te voet op uit of maken lange fietstochten in de prachtige natuur. Maar u kunt natuurlijk ook samen met uw partner een romantisch weekend beleven op De Berkenhorst. Voor ieder wat wils en u heeft ruime keuze uit verschillende accommodatietypen dus voor ieder gezelschap is er een geschikt vakantieverblijf. Een last minute bungalow boeken en ook met uw gezin of partner komen genieten? Bekijk onze bungalow last minutes!

Veelzijdig vakantiepark

Een last minute bungalow op Vakantiepark De Berkenhorst biedt u alle comfort en gemakken die een vakantie copmleet maken. Op het park zelf zijn allerlei activiteiten te ondernemen. Zo zijn er voor de kinderen diverse speeltoestellen, is er restaurant waar u heerlijk kunt lunchen en/of dineren en loopt u vanaf het park zo de natuur in.

Houdt u van fietsen maar bent u niet in de gelegenheid om uw eigen fietsen mee te nemen? Op Vakantiepark De Berkenhorst heeft u de mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren. Bekijk ons aanbod last minute bungalows en kom genieten in Gelderland van een heerlijke vakantie!