Meivakantie op de Veluwe
Home » Nederland » Apeldoorn

Apeldoorn

Vakantiepark Apeldoorn: kom naar De Berkenhorst!

Op zoek naar een vakantiepark bij Apeldoorn? Boek uw vakantie Apeldoorn bij de Berkenhorst! Geniet van een verblijf in een bosrijke omgeving met een uitgebreid aanbod aan faciliteiten. Vanuit De Berkenhorst kunt u gemakkelijk alle mooie plekken in en rond Apeldoorn ontdekken. Als u boekt bij De Berkenhorst, kiest u voor:

  • Comfortabel verblijf dicht bij Apeldoorn
  • Een bosrijke omgeving op de Veluwe
  • Restaurant op het park
  • Ruim aanbod aan faciliteiten
  • Gratis wifi op het park

De Berkenhorst is voor elk seizoen en elke gelegenheid de ideale uitvalsbasis. Zowel de prachtige natuur als de leuke dagjes uit naar Apeldoorn en omgeving trekken al jaren vele mensen naar dit vakantiepark Apeldoorn. Twijfel dus niet langer en boek nu uw verblijf bij Vakantiepark De Berkenhorst!

Ontdek Apeldoorn en omgeving!

Er is van alles te beleven in de buurt van Apeldoorn. Bungalowpark Apeldoorn De Berkenhorst biedt een heerlijk vertrekpunt van waaruit u dit kunt beleven. In Apeldoorn zelf vindt u veel bekende bezienswaardigheden. Denk aan het prachtige Paleis het Loo, de Apenheul en als gezinsuitje aan Kinderpretpark Julianatoren. Verder zijn er in Apeldoorn verschillende parken te vinden waar er prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden. Nabij Apeldoorn vindt u Nationaal Park de Hoge Veluwe, waar u de verbluffend mooie natuur van de Veluwe kunt ontdekken. Ook leuk om te ontdekken tijdens uw vakantie Apeldoorn én in de buurt: het Dolfinarium in Harderwijk. Genoeg te beleven dus in de buurt van dit vakantiepark Apeldoorn!

Bekijk alle dagjes uit

Vakantieparken Apeldoorn; de Berkenhorst

Als u een vakantiepark Apeldoorn zoekt dat van alle gemakken is voorzien, kom dan naar De Berkenhorst. De accommodaties op de Berkenhorst zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, badkamer, televisie en een buitenterras. Optioneel kunt u een ligbad aanvragen of een plek aan het water. U verblijft hoe dan ook in een prachtige bosrijke omgeving. Ook qua faciliteiten komt u tijdens uw vakantie Apeldoorn niks tekort. Huur een fiets of skelter voor de kinderen. Verder beschikt het vakantiepark Apeldoorn over een eigen restaurant en parkwinkel. Op het hele park is gratis wifi beschikbaar. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden voor sport en spel aanwezig. Kortom, u bent van alle gemakken voorzien tijdens uw verblijf op dit vakantiepark Apeldoorn!

Bekijk alle faciliteiten