Home » Nederland » Veluwe » Vakantiepark Veluwe

Vakantiepark Veluwe

Vakantiepark Veluwe

Vakantiepark De Berkenhorst: hét vakantiepark Veluwe waar u een onvergetelijke vakantie zult beleven. In de bosrijke omgeving van Kootwijk staat dit 121 bungalows tellende vakantiepark op de Veluwe, waar u heerlijk tot rust kunt komen midden in de natuur. Bovendien is dit vakantiepark Veluwe autovrij waardoor u zich al helemaal één met de natuur zult voelen! Kom lekker met de hele familie genieten van een heerlijke vakantie Veluwe met één van onze luxe vakantiehuizen als uitvalsbasis.

Vakantieparken Veluwe midden in de natuur

Vakantiehuis op De BerkenhorstVakantiepark De Berkenhorst beschikt over 121 bungalows Veluwe die midden in de natuur gelegen zijn. Wakker worden met de frisse ochtendlucht en het geluid van fluitende vogeltjes, u beleeft het ultieme vakantiegevoel op dit bungalowpark Veluwe. De luxe vakantiehuizen op De Berkenhorst zijn alle gemakken voorzien en beschikken onder andere over:

  • Terras met tuinmeubilair
  • Sauna
  • Zonnehemel

Geniet van een lekker drankje in de tuin van uw accommodatie terwijl de kinderen onder toeziend oog van papa, mama, oma of opa heerlijk spelen met hun speelgoed. Of stap na een leuk dagje uit in de omgeving van de Veluwe uw privésauna in, u komt niets tekort op dit prachtige vakantiepark Veluwe!