Verken de Veluwe!
Home » Nederland » Vakantie op de Veluwe » Vakantiepark Veluwe

Vakantiepark Veluwe

Vakantiepark De Berkenhorst, midden op de Veluwe

Vakantiepark De Berkenhorst: hét vakantiepark op de Veluwe waar u een onvergetelijke vakantie zult beleven. In de bosrijke omgeving van Kootwijk is dit gezellige familiepark gelegen. Hier komt u heerlijk tot rust, midden in de natuur. Het park beschikt over 121 bungalows in verschillende typen en uitvoeringen. Bovendien is dit vakantiepark autovrij waardoor u zich al helemaal één met de natuur zult voelen! Kom gezellig met uw partner, gezin of de hele familie genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe met Kootwijk als uitvalsbasis.

Midden in de natuur

De bungalows van Vakantiepark De Berkenhorst zijn letterlijk midden in de natuur gelegen zijn. Wakker worden met de frisse ochtendlucht en het geluid van fluitende vogeltjes, u beleeft het ultieme vakantiegevoel op dit bungalowpark. Elke bungalow beschikt natuurlijk over een eigen terras met tuinmeubilair, zodat u bij mooi weer altijd heerlijk kunt genieten. Bovendien wandelt u vanaf het park zo de natuur in, bijvoorbeeld naar de grootste zandverstuiving van West-Europa: het Kootwijkerzand.

De prachtige omgeving van de Veluwe

De Veluwe is een regio met zeer rijke natuur. Dieren als herten, zwijnen en ook kleinere beestjes als eekhoorns en diverse vogelsoorten komen er in grote getale voor. Uniek is de kleine kudde wisenten die sinds 2016 op de Veluwe leeft. De imposante dieren zijn te bewonderen onder leiding van een ervaren gids. Ook zonder gids of excursie is er op de Veluwe genoeg te ontdekken. Zo zijn er vele wandeltochten uitgezet over de Veluwe. Ook zijn er vele fietsroutes. Handig: op De Berkenhorst kunt u een fiets huren. Zo kunt u vanaf het vakantiepark eenvoudig de schitterende natuur van de Veluwe ontdekken. Van zandverstuiving tot heide en uitgestrekte bossen: de natuur onderweg is enorm veelzijdig. Maak uw dagje in de natuur compleet door bijvoorbeeld gezellig te gaan picknicken!

Unieke faciliteiten

Behalve comfortabele bungalows heeft De Berkenhorst als vakantiepark op de Veluwe nog veel meer te bieden. Het park beschikt over diverse faciliteiten die uw verblijf tot een complete vakantie maken. Zo beschikt het park onder andere over:

  • Verhuur van onder andere fietsen en bolderwagens
  • Speelvelden en speeltuintjes
  • Mini supermarkt met elke ochtend verse broodjes
  • Gratis wifi op het park

Uitstapjes in de omgeving

Naast de schitterende natuur van de Veluwe zijn er in de omgeving van Vakantiepark De Berkenhorst ook talloze leuke uitstapjes te maken. Bezoek bijvoorbeeld met het hele gezin het populaire attractiepark Walibi Holland en ga in de vele spectaculaire achtbanen. Bewonder de panda's bij Ouwehands Dierenpark, kom oog in oog te staan met de aapjes in de Apenheul of bezoek één van de vele musea! De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens uw vakantie!

Geniet van gezellige dagjes uit en een onvergetelijke vakantie op Vakantiepark De Berkenhorst! Geniet van de rust, ruimte en elkaar gezelschap tijdens een vakantie op dit geweldige vakantiepark!

Nu boeken